Kom schilderlessen volgen in Acrylverf

Altijd al graag wat willen doen met schilderen? Dan kan je nu eenvoudig beginnen met een korte cursus waarin we alleen werken met acrylverf. Of heb je al enige ervaring met schilderen? Dan stap je gewoon in en probeer je met de lessen je vaardigheden te verbeteren en ondertussen te genieten van het schilderen.

Niets zo leuk als iets maken wat er voorheen nog niet was !

Tijdens de lessen werken we aan de basisvaardigheden en proberen we iedere deelnemer naar een hoger niveau te krijgen. We werken enkel met Acrylverf op doek. En de deelnemer gaat eerst door een paar opdrachten om vervolgens bij de laatste opdracht zelf met een wens of idee te komen waar vervolgens met begeleiding aan gewerkt wordt.

Schilderen is vooral kijken en kijken en je coördinatie tussen hand en oog te verbeteren.

Concentreren op je onderwerp met als doel daarna een prettige ontspanning te ervaren. Schilderen is niet alleen erg leuk en laat je dingen doen die je nog niet van jezelf wist, maar kan ook meditatief of therapeutisch werken.

Wanneer kan ik de lessen volgen en wat kost het ?

Maandag tot vrijdag iedere middag van 15.00 uur tot 17.00 uur, op woensdagmiddag van 13.00 uur tot 15.00 uur en op zaterdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur. S'avonds van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Je kan op ieder moment instappen. GRATIS PROEFLES (als je de cursus gaat volgen, anders eenmalig 20 euro)

en vervolgens als je het leuk vind een cursus a 12 lessen van 2 uur voor 240 euro. Inclusief alle materiaal !!